嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

小妹最近GE一個經歷

小妹最近GE一個經歷

話説小妹仲系學生泥
2 {& a# f9 ?9 a本身亦好想做女仔
4 S* }% Y  e  B; C8 f: j而小妹身邊有個都幾fd GE女同學' z, G; u2 `  w4 E! [
呢位同學亦都知我想做女仔6 ?0 h6 W/ Z% @3 ?8 l) g) H7 @
佢有時甚至會教我點樣女仔啲
$ v' }! ~7 H* N  K3 N/ ~1 F3 A2 E: Z- k. t  x0 I# G
就系前日,因為學校果到有活動要搞, \* X) x# o' |& d, d7 N. k) i# f# g0 K0 g
我同佢都返左去學校幫手
3 ?2 z9 G% }6 `! D1 p& E+ A1 `個日我地搞到8點幾先搞完  u% U) h/ f$ K
學校個時系争返好少人
$ l( n+ V( }& z& I2 Q! {
. [; }' }+ l' g跟住佢無LALA問我系咪好想做女仔
  D- v6 \% A% Q& K4 l我就答系,跟住佢就拉左我入女厠到
+ s$ P" a0 Q8 y) s8 }/ b; c(因為個時系夜晚,吾驚比人發現XD)% ]5 d5 t% Q+ g1 a/ B
跟住佢拉左我入其中一格厠格到
. S1 U2 e6 Q; o! I0 P* R) \7 v" g/ U  t
到最後我地緊系無做啲成人野XD# B4 {1 z- P$ e/ a# c7 B$ k
不過佢當時竟然叫我坐系個厠所上面
9 V; l3 k: y( S+ g# Q$ Z話教我點用女仔方法去厠所: Y  U$ x7 h. Q7 f: z
跟住佢又無LALA除褲(佢果時着PE服)- f7 T, Y% P; O# x
話教我用女仔方法自慰(果時我將我下面"收埋"左,所以下面好似女仔甘)" c) {& O5 k3 r) k5 [  r4 B5 K
; j& e- x3 ~& M8 V1 S
依家諗返起真系幾爽下XD0 P2 Z1 \7 p5 D8 B
純粹分享下小妹GE經歷
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁之後仲有冇一齊share做女仔既心得?' U3 e0 @0 D  c2 H6 h
大家之後見面有冇尷尬?

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 21:48 發表   2 s( H2 j4 h5 c. `0 W
話説小妹仲系學生泥
! v" E8 b' u: x1 g本身亦好想做女仔
  W1 Q& }( y% `7 r9 v' R而小妹身邊有個都幾fd GE女同學
0 T5 B* U! u( u% [: [0 ~! z呢位同學亦都知我想做女仔
7 ~8 ]& g  b) E6 F- _佢有時甚至會教我點樣女仔啲; H; E1 {) l( w/ w: @
. G! Y% P1 V4 R6 z/ k
就系前日,因為學校果到有活動要搞
, I7 G8 Z* t* d我同佢都返左去學校幫手) Y3 K$ F5 Y) x
個日我 ...
1 ?1 h8 P& }, ?9 z: X" q% m# D

* C4 A9 M3 M1 I話時話, 妳個女同學都幾豪放下WOR....

Any more details~quite interesting!!!

睇落去有啲似咸故...係咪男人啲幻想咋...
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

嘻嘻! Vickie反而想知妳當時有無反應?) c/ {! q. {5 E! G$ h4 p$ c
有的話妳位同學又有咩反應呢?

當時我諗到諗吾到...: ^2 f7 M7 R8 c3 O" F( H4 _$ E
但全個過程都系真GE9 }9 q: a" U: j7 R/ v& N
之後我地都系甘好朋友XD

點解你收埋左弟弟既??( o' c3 @# Q2 e# b. r* M- Z
教自慰~?!佢有無示範~~

引用:
原帖由 Joe 於 2013-7-14 22:48 發表   
2 t8 n! N6 m* I& K點解你收埋左弟弟既??
. ^; h" Y5 `, I/ T& |" t教自慰~?!佢有無示範~~
4 N8 f  Q7 ^, j* u& w
小妹平日出街都會收埋下面! B& q1 u1 {2 E2 @) c: J
心理上舒服啲~
  R: H6 r  G& \3 G. ]) i# v% O佢當時有示範

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 22:54 發表   & b( ^) {" X" U  M
9 d4 b* }( [; l$ |
小妹平日出街都會收埋下面
+ f, v  c/ B1 |心理上舒服啲~
- x4 Z9 o" v" g4 s; h* Q- T佢當時有示範
. O% c: e$ Q( q+ A* C- u+ a  w- D$ N0 B
有趣有趣!!!!!  M0 u1 M4 j/ H/ W
佢做完到你~?有無多D野講者~~哈哈

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 22:46 發表   ; o8 B$ Z+ ]7 V" V6 r
當時我諗到諗吾到..." E# P! `# j# v/ ]1 A
但全個過程都系真GE4 t/ L: J! l$ J2 ?/ x% B
之後我地都系甘好朋友XD
- w- H4 z' r2 u; c9 q

. i/ N! W6 g! M6 j; a! @$ s- xthen next step she may teach you how to dress up as female.
, ]! M, C& E& |7 x6 ]

有個咁正既女同學就好啦# I1 s4 c* h" i: p
可以一齊做姐妹, 一齊出街扮靚, 有咩請教佢
; P- x) ?8 l9 C; z. i+ M% M8 I; l
- r. p- g! G$ p% U最重要一齊搵食

/ J+ N! A6 r& ^2 I* q! m
呵呵

嘩~~~吾係掛~~~~~

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 22:54 發表   
2 x0 Z' ]5 i9 c% {$ m( D/ H2 c$ ?) O$ N) l' x5 X0 q
小妹平日出街都會收埋下面
5 R* k; ?: N/ E% j, T5 l+ l心理上舒服啲~
/ _2 k. l# r$ H: G佢當時有示範
9 f: `/ F) Y  O. b- J" B! W) F1 E% D" Y/ l  n
有無得詳細講下佢點樣示範??

你就好啦,有咁好嘅女同學

引用:
原帖由 pikachu668 於 2013-7-15 10:11 發表   6 i8 ^* B2 z- p# D
5 k3 g* l+ G6 E6 }: Z0 G2 Q
7 l" j0 p9 n! t, d$ L
有無得詳細講下佢點樣示範??
! v% b7 f+ k  ^% i+ b8 a$ v佢果陣教小妹點捽下面 - T  s% d7 Y! f5 Q* t* ?
小妹跟住佢啲動作泥做,勁High XD

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-15 18:32 發表   
0 t% a& C% A. b0 h' A1 j6 e% [! J" H
佢果陣教小妹點捽下面
+ @) Q% ]- O. o7 Z' Q* Z小妹跟住佢啲動作泥做,勁High XD
8 n5 G. n+ j  D, W, Z3 x! o( d# y, y+ H* F0 O. w
隔住底褲??

佢有無趁機高潮XDD

太像是一個虛構出來的故事了…